06 57 34 36 71 info@cem5.eu

Prefab betonelementen op maat

 

Cem5 Beton levert u prefab betonelementen vanuit Staphorst. Ideaal voor allerhande toepassingen, waaronder wegen- en woningbouw. In onze eigen modelmakerij kunnen wij alles van standaard betonelementen tot volledig maatwerk voor u maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime vakkennis zijn wij in staat u de hoogste kwaliteit, service en flexibiliteit te bieden.

Betonproducten van A tot Z

Onder de noemer prefab betonelementen vallen allerlei onderdelen. Zo kunt u denken aan brugdelen, fietspad-elementen en straatmeubilair. Maar ook als het gaat om woningen is er van alles mogelijk op het gebied van prefab betonbouw.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

 

  • Prefab kelder
  • Prefab betonvloer
  • Prefab betonwanden
  • Prefab betonbalken
  • Prefab betonnen trap
  • Prefab betonpanelen voor de gevel
  • Prefab betonplaten voor galerij of balkon
  • Prefab betonpoeren

Juist omdat wij al onze productie in eigen hand houden en nagenoeg niets uitbesteden, kunnen wij veel meer dan vele andere betoncentrales. Bij ons geen seriematig werk, maar echt maatwerk. Zo streven wij ernaar u een eindproduct geheel naar uw wensen te leveren. Dit doen wij overigens in de vorm van een bouwpakket wat eenvoudig in elkaar te zetten is. Door ons in te schakelen haalt u dus langdurige kwaliteit én optimaal gebruiksgemak in huis.

 

Eerlijke en complete service

 

Niets op het vlak van prefab betonproducten is Cem5 vreemd. We werken al jarenlang aan woonhuizen, bedrijfspanden, appartementencomplexen, schoolgebouwen en nog vele andere instanties. Geen klus is ons te groot of te klein. Onder het mom van transparantie behouden we gedurende het hele traject directe lijnen en goede communicatie over de status met u als klant. Al van tevoren bepalen we in overleg wat er precies moet gebeuren. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte en met de vormtekening zetten we het proces voort. Bovendien verkopen wij u geen misschien, maar alleen een duidelijke ja of nee! Ook hierin zijn we altijd eerlijk.

Bestel uw prefab betonelementen op maat bij Cem5 door te bellen naar 0517 74 5078 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Langs deze wegen kunt u eveneens meer informatie opvragen. Ons betonbedrijf is gevestigd in Staphorst maar tot in de rest van Noord- en Midden-Nederland staan wij voor u klaar.

Neem contact op met Cem5

8 + 2 =