06 57 34 36 71 info@cem5.eu

Elementen voor uw prefab brug of rotonde

Laat uw onderdelen voor een prefab rotonde of prefab brug nabij Staphorst maken door Cem5 en wees verzekerd van de hoogste kwaliteit op maat voor u geproduceerd. Wij doen er alles aan om aan uw eisen te voldoen. Eerlijke communicatie, hoogwaardige producten en flexibele service staan te allen tijde centraal bij ons!

 

Prefab betonbrug

Een betonnen brug kan in principe volledig uit prefab beton bestaan. Hier bij Cem5 maken wij dan ook alle mogelijke onderdelen voor uw prefab brug. Het maakt ons niet uit of het om een klein of juist een groot project gaat. Er is eigenlijk geen klus die wij niet aan kunnen nemen. Wij gaan altijd op maat te werk en gaan geen uitdaging uit de weg. Wilt u een volledige prefab betonbrug laten maken? Of enkel losse onderdelen zoals het brugdek, de landhoofden of de vleugelwanden? Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis graag in om uw wensen waar te maken.

Prefab rotonde

Prefab beton is eveneens zeer geschikt voor rotondes. Om de doorstroom op de weg te bevorderen zijn er door de jaren heen almaar meer rotondes aan het straatbeeld toegevoegd, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Zelfs varianten waaronder de ovatonde en de turborotonde ziet u ongetwijfeld steeds vaker. Met name voor dit laatste voorbeeld bent u bij ons betonbedrijf op de goede plek. Wij beschikken namelijk over basismallen voor turborotonde-onderdelen, wat u productie- en prijstechnisch aardig wat voordeel oplevert. Voor optimale kwaliteit en duurzaamheid kiest u voor prefab rotonde-elementen die wij voor u maken.

Over onze werkwijze

De productie van prefab beton houden we in eigen beheer bij onze modelmakerij in Staphorst, waardoor u niet te maken krijgt met meerdere aanspreekpunten of onnodig hoge kosten. Bovendien blijft de communicatie naar u toe te allen tijde open en persoonlijk. Zonder uw goedkeuring gaan wij niet aan de slag en tijdens het proces houden we u graag op de hoogte van de status van uw prefab brug of rotonde.

Bouw uw rotonde of betonnen brug uit prefab en neem vandaag nog contact op met Cem5 om uw wensen te bespreken. U bereikt ons via tel. 0657343671 of het formulier onderaan deze pagina. Binnen Noord- en Midden-Nederland leveren wij onze services.

Neem contact op met Cem5

10 + 6 =