06 57 34 36 71 info@cem5.eu

Maatwerk in straatmeubilair van beton

Vanuit de eigen modelmakerij in Staphorst produceert Cem5 straatmeubilair van beton voor Staphorst en de rest van Noord- en Midden-Nederland. Alles wat wij doen, doen wij geheel voor u op maat. Hierbij houden we kwaliteit en service te allen tijde hoog in het vaandel. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waarmee wij ongetwijfeld aan uw wensen kunnen voldoen.

Waarom prefab beton?

Beton is een materiaalsoort waarmee veel meer mogelijk is dan de meeste mensen zouden denken. Tegenwoordig is het allang geen kwestie meer van de standaard grijze blokken. Dat weten wij bij Cem5 als geen ander. In onze modelmakerij vervaardigen wij straatmeubilair van beton in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren. Zo kunnen we elke gewenste tint toevoegen aan het mengsel om bijvoorbeeld een kleurrijke betonnen zitbank te maken. Of wat dacht u van gebogen vormen aan een betonnen bloembak? Daarbij kunnen we de betonnen sierelementen polijsten voor een gladde uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van graniet.

Kiezen voor prefab brengt op zijn beurt weer het voordeel van optimaal gemak met zich mee. Een sierelement van prefab beton is eenvoudig in elkaar te zetten en indien nodig snel en makkelijk te repareren. Bovendien is het geschikt voor kleine of grote oplages en op duurzamere manier te vervoeren omdat het niet om één groot eindproduct gaat.

Hoge kwaliteit en service

Voor betonnen straatmeubilair van de hoogste kwaliteit in de meest uiteenlopende vormen en soorten moet u bij Cem5 zijn. Wij maken enkel gebruik van superieur materiaal waaronder onze eigen duurzame biomortel. Daardoor hebben onze producten een prachtige uitstraling en gaan ze lang mee. Bovendien vindt u bij ons geen standaard elementen: wij produceren alles compleet naar uw wensen. Daarom hechten wij absolute waarde aan eerlijke en open communicatie met u als klant. Aan het begin leggen we in overleg met u vast wat er moet gebeuren. Na uw akkoord met onze offerte gaan we pas aan de slag. Tot aan de oplevering van het eindresultaat staan we voor u klaar!

Van een betonnen tuinbank tot plantenbak: Cem5 uit Staphorst vervaardigt met de grootste zorg en aandacht al uw straatmeubilair van beton. Vul het contactformulier hieronder in of bel naar 06 57 34 36 71 om met ons in contact te komen. Wij zijn overigens actief door geheel Midden- en Noord-Nederland.

rond beton

Neem contact op met Cem5

4 + 2 =